Η Kombucha είναι ένα ζυμωμένο προβιοτικό ποτό που παρασκευάζεται από ζαχαρωμένο τσάι που ζυμώνεται από μια αποικία μικροοργανισμών, βακτηρίων και ζυμών, που συνυπάρχουν σε συμβίωση. Παράγεται με τη ζύμωση προβιοτικών καλλιεργειών, τσαγιού και προσθέτοντας χυμό ελιάς, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο ποτό, φτωχό σε θερμίδες και σάκχαρα. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη. Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες από τον χυμό ελιάς). Το ζυμωμένο τσάι, με την εμπορική ονομασία Cold brew Kombucha, παράγεται από την κρύα εκχύλιση των φύλλων τσαγιού. Στο προκύπτον τσάι προστίθενται ζάχαρη και προβιοτικές καλλιέργειες που την καταναλώνουν για να αναπτυχθούν και χυμός ελιάς. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής). Είναι ένα ζωντανό ποτό, δεν είναι παστεριωμένο, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria και φυσικά αντιοξειδωτικά (πολυφαινόλες).
Οι βραστές μας ελαιόλαδες είναι προϊόντα με έντονη και ζωντανή γεύση και άρωμα, και αποτελούν ήδη μια διακόσμηση για πιάτα που έχουν ολοκληρωθεί. Απλά πρέπει να προσθέσετε μερικές σταγόνες από τις ελαιόλαδες μας στο πιάτο σας για να αποκτήσετε μια βραστή αίσθηση. Είναι ένα συμπληρωματικό συστατικό σε πολλά πιάτα, από απλά πιάτα μέχρι πολύπλοκες συνταγές υψηλής γαστρονομίας: Τηγανητά αυγά με τρούφα, ομελέτες, τοστ με τρούφα, πίτσα βραστή, σάλτσα κρέατος βραστή, ζυμαρικά βραστά, ριζότο βραστό, λαζάνια βραστή, τυρί βραστό, πουρέ βραστό, ψάρι βραστό, σαλάτες με τρούφα και ξύδι και οποιοδήποτε άλλο πιάτο μπορούμε να φανταστούμε. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ελαιόλαδες δεν προορίζονται για μαγείρεμα, καθώς η θερμότητα θα καταστρέψει τη γεύση τους, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την παρουσίαση ήδη παρασκευασμένων πιάτων. Η αντιφλεγμονώδης δραστηριότητα του υδροξυτυροσόλης ενισχύει μια συγκεκριμένη ικανότητα κατά των αλλεργιών, του tuber melanosporum.
"Αυτό είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολυφαινόλες, το οποίο παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής εξαγωγής, χωρίς φιλτράρισμα, και με προσεκτική φυσική εκχύλιση για να διατηρηθούν οι πολυφαινόλες.
Ανώτερης κατηγορίας, αποκτάται απευθείας από την ποικιλία ελιών Arróniz, που συλλέγονται στην ακριβή τους ωριμότητα χωρίς να φτάσουν στην πλήρη ωριμότητα, ώστε να διατηρηθούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις ανέπαφα. Παράγεται μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Χωρίς φιλτράρισμα, και μέσω μιας προσεκτικής φυσικής διαδικασίας εκχύλισης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαίνη, βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθολογιών προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Ο αλάτι του boilur beltza παρασκευάζεται με boilur beltza, άρωμα boilur και διάφορα συστατικά από φυτά, όπως ελαιόλαδο και μαύρη τρούφα, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση του boilur beltza. Είναι πολύ νόστιμο για οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά για ψάρια, σαλάτες, αυγά και κρέατα,...
Πρόκειται για ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα ποτό. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με bífidus και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά ή από τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται.
Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο, …
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζεται χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacterias.
Το φυσικό μανιτάρι που προέρχεται από τη φύση είναι το οποίο ξεχωρίζει για την οσμή και τη γεύση του και προστίθεται απευθείας στα φαγητά. Το "boilurra" είναι ένα υπόγειο μανιτάρι που αναπτύσσεται κοντά στις ρίζες ορισμένων δέντρων που ονομάζονται "boilur" είδη, όπως η βελανιδιά ή η ελάτη. Βρίσκονται περίπου 20 εκατοστά κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Υπάρχουν το πολύ τριάντα βρώσιμες ποικιλίες "boilur", αλλά όχι όλες είναι κατάλληλες για μαγειρική. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η χειμερινή τρούφα "Tuber Melanosporum", η οποία έχει τραχιά υφή, στρογγυλό σχήμα και συνήθως δεν ζυγίζει πάνω από 200 γραμμάρια. Το εξωτερικό χρώμα κυμαίνεται από καφέ έως μαύρο ανάλογα με το στάδιο ωρίμανσης και το εσωτερικό είναι μαύρο με λεπτές λευκές ρίζες (gleba). "Tuber aestivum" (καλοκαιρινή τρούφα), "Tuber uncinatum" (φθινοπωρινή τρούφα), "Tuber melanosporum" (χειμερινή τρούφα) και "Tuber magnatum" (λευκή τρούφα) είναι τρούφες πρώτης κατηγορίας που είναι σφιχτές στην αφή και ζυγίζουν πάνω από 15 γραμμάρια, ενώ οι τρούφες πρώτης κατηγορίας που ζυγίζουν λιγότερο από 15 γραμμάρια είναι σφιχτές.
Πρόκειται για ποτά με ζωντανούς μικροοργανισμούς, νόστιμα και υγιεινά. Παρασκευάζονται μέσω της ζύμωσης προβιοτικών καλλιεργειών, αποκτώντας ένα αναζωογονητικό, ελαφρώς ανθρακούχο, χαμηλό σε θερμίδες και σάκχαρα ποτό. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από 2% ζάχαρη.
Συνδυάζει τις ποιότητες ενός γιαουρτιού με «βίφινους» και ενός ισοτονικού αναψυκτικού χωρίς τα διατροφικά προβλήματα που προκύπτουν από τα γαλακτοκομικά ή από τα σάκχαρα και τους γλυκαντικούς παράγοντες που συνήθως προστίθενται.
Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις όπως λεμόνι, μέντα-τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να παρασκευάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες όπως καρύδα, μάνγκο, …
Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται προσθέτοντας ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και σιρόπι χουρμά σε νερό, τα οποία καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Αρωματίζεται χάρη στο συμπυκνωμένο λεμόνι. Ελαφρώς ανθρακούχο (αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παρασκευή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανό ποτό, δεν παστεριώνεται, περιέχει στελέχη Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
"Αυτά είναι μανιτάρια και μύκητες που υποβάλλονται στη διαδικασία αφυδάτωσης αμέσως μετά τη συγκομιδή τους, προκειμένου να προστεθούν σε διάφορους τύπους πιάτων ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή νέων προϊόντων.
Τα αφυδατωμένα μανιτάρια και μύκητες διατηρούνται εύκολα, χωρίς την ανάγκη ψυγείου, και μπορούν να διαρκέσουν πολύ. Επιπλέον, καθώς χάνουν μια σημαντική ποσότητα νερού κατά τη διάρκεια της αφυδάτωσης, μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα.
Τα μανιτάρια και οι μύκητες πρώτης ποιότητας είναι πιο ομοιογενείς, πιο ολόκληροι και περιέχουν λιγότερα κομμάτια σε σύγκριση με αυτούς δεύτερης ποιότητας.
Η εξαιρετική τους γεύση ενισχύεται και συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αφυδάτωσης, με αποτέλεσμα ένα προϊόν που, μόλις επαναϋδατωθεί, έχει τέλεια υφή, άρωμα και γεύση.
Καταναλώστε τα επαναϋδατωμένα, αφού τα μαγειρέψετε μόνα τους ή με άλλα τρόφιμα: κρέας, ψάρι, λαχανικά, αυγά.
Αυτό είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας αποκτάται απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής εξαγωγής, χωρίς φιλτράρισμα, και με προσεκτική φυσική εκχύλιση για να αποφευχθεί η επιδείνωση των πολυφαινολών.
Από ανώτερη ποιότητα, αποκτάται απευθείας από ελιές Arróniz, που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης, χωρίς να φτάσουν στην πλήρη ωριμότητα, για να διατηρηθούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις ανέπαφα. Το λάδι εξάγεται χρησιμοποιώντας μηχανικές μεθόδους και ψυχρή άλεση, χωρίς φιλτράρισμα, και μέσω μιας προσεκτικής φυσικής διαδικασίας εκχύλισης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών ασθενειών προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες ανώτερης κατηγορίας, έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές ποικιλίας
Τα οφέλη του ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας στην παιδική ηλικία είναι περισσότερο από προφανή, ειδικά όταν σκεφτούμε ότι είναι το θεμελιώδες και πρωταρχικό στάδιο στη ζωή μας.
Το ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας 'infant' έχει αναπτυχθεί ειδικά για τους μικρούς μας. Φτιαγμένο μόνο από ελιές ποικιλίας Arbequina στην αρχική φάση ωρίμανσής τους, χωρίς να φτάσουν στην πλήρη ωριμότητα, διατηρεί όλα τα αρώματα και τις γεύσεις ανέπαφα. Αυτό δίνει στο λάδι μια ήπια γεύση και φρέσκα φρουτώδη αρώματα. Η γεύση του είναι πολύ ευχάριστη για τα παιδιά, κάνοντάς το ιδανικό για αυτά λόγω της χαμηλής οξύτητάς του (< 0.2º), που προάγει την καλή πέψη.
Από ανώτερη ποιότητα, αποκτάται απευθείας από ελιές Arbequina που συλλέγονται τη σωστή στιγμή, χρησιμοποιώντας μηχανικές διαδικασίες και ψυχρή άλεση. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω μιας προσεκτικής φυσικής διαδικασίας καθίζησης.
Il condimento all'aceto balsamico è realizzato con aceto balsamico e aroma di tartufo, confezionato mediante processi fisici. Contiene anche succo d'oliva che fornisce proprietà antiossidanti benefiche per la salute. È un prodotto esclusivo, molto aromatico con il sapore unico del tartufo nero che lo rende perfetto e affascina i palati più esigenti, senza incorporare conservanti. Con una consistenza perfetta e un odore e un sapore di tartufo nero molto gradevoli, che lo rendono molto appetitoso per condire ogni tipo di pietanza, in particolare insalate, verdure crude e verdure cotte.
Αυτή η κρέμα πορτοκαλιού παρασκευάζεται απευθείας από τη φλούδα και τη σάρκα πορτοκαλιών και ελιών (χυμός ελιάς) χρησιμοποιώντας μόνο φυσικές διαδικασίες (επιλογή-πλύσιμο, μαλάκωμα, θρυμματισμός, ανάμειξη-κοσκίνισμα, μαγείρεμα-παστερίωση και συσκευασία-ετικετοποίηση). Δεδομένου ότι αυτό το προϊόν παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά, γίνονται προσαρμογές στα συστατικά για να επιτευχθούν τα επιθυμητά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και να διατηρηθούν όλες οι υπάρχουσες φυσικές ιδιότητες, βιταμίνες και αρώματα.
Η κρέμα είναι εντελώς φυσική και παρασκευάζεται με συστατικά από ζαχαροκάλαμο, πορτοκαλιές και ελιές, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή τεχνητών γλυκαντικών. Μπορεί να περιέχει μικρά κομμάτια φρούτων. Περιέχει λιγότερο από 10% προστιθέμενη ζάχαρη.
Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες Oleohealth, ανώτερης κατηγορίας, παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από ένα συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές με μηχανικές διαδικασίες και ψυχρή έκθλιψη, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική και σύντομη φυσική αποκομιδή ώστε να μην υποβαθμιστούν οι πολυφαινόλες.
Παράγεται απευθείας από ελιές ποικιλίας Arróniz που έχουν συγκομιστεί τη σωστή στιγμή, με μηχανικές διαδικασίες και ψυχρή πίεση. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής και σύντομης διαδικασίας φυσικής αποκομιδής.
Η ελιά (ποικιλία Arróniz) συγκομίζεται στην ιδανική της ωριμότητα, στα μέσα Νοεμβρίου, χωρίς να φτάσει στο μέγιστο στάδιο ωρίμανσης, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις ανέπαφα.
Αυτό είναι ένα μύκητας που προέρχεται απευθείας από τη φύση, γνωστός για τα αρώματα και τις γεύσεις του, που προστίθεται απευθείας σε τρόφιμα.
Οι τρούφες είναι ένας υπογειος μύκητας που αναπτύσσεται κοντά στις ρίζες ορισμένων δέντρων, που αναφέρονται ως είδη τρούφας, όπως η βελανιδιά ή η οξιά. Βρίσκονται περίπου 20 εκ. κάτω από την επιφάνεια. Υπάρχουν έως και τριάντα βρώσιμες ποικιλίες τρούφας, αν και δεν έχουν όλες μαγειρική αξία. Μία από τις πιο σημαντικές είναι η χειμερινή τρούφα, Tuber Melanosporum, η οποία έχει τραχιά υφή, στρογγυλό σχήμα και συνήθως ζυγίζει όχι περισσότερο από 200 γραμμάρια. Το εξωτερικό της χρώμα κυμαίνεται από καφέ έως μαύρο, ανάλογα με την ωριμότητά της, και το εσωτερικό της είναι μαύρο με λεπτές λευκές φλέβες (γλέβα).
Tuber aestivum (καλοκαιρινή τρούφα), Tuber uncinatum (φθινοπωρινή τρούφα), Tuber melanosporum (χειμερινή τρούφα) και Tuber magnatum (λευκή τρούφα).
Αυτό το προϊόν είναι χυμός που προέρχεται από ελιές και φύλλα, περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις πολυφαινολών από οργανικά ελαιόδεντρα και είναι φτιαγμένο από το υδατοδιαλυτό μέρος της ελιάς που προκύπτει από τη διαδικασία άλεσης. Στη συνέχεια, υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Οι διαδικασίες πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας μηχανικές διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην καταστραφούν οι πολυφαινόλες. Τα ελαιόδεντρα της ποικιλίας Arróniz έχουν υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στα φύλλα και τους καρπούς τους. Συλλέγονται σε ιδανικό επίπεδο ωριμότητας, διατηρώντας πλήρως όλα τα αρώματα και τις γεύσεις.
Είναι κατάλληλο για κατανάλωση σε κατάλληλες δόσεις, προστιθέμενο σε οποιοδήποτε είδος χυμού, έγχυσης και ζελέ, περίπου 10 γρ. ανά λίτρο (μια κουταλιά της σούπας ανά λίτρο) και σε άλλες τροφές και συμπληρώματα διατροφής από πιστοποιημένους παραγωγούς. Για το λόγο αυτό, διατίθεται σε γυάλινες φιάλες των 200 cc για άμεση κατανάλωση και σε φιάλες των 5 λίτρων για προσθήκη στα προϊόντα από τους παραγωγούς.
Αυτό είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας αποκτάται απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής εξαγωγής, ακατέργαστο και με προσεκτική φυσική εκχύλιση για να αποφευχθεί η επιδείνωση των πολυφαινολών.
Ανώτερης κατηγορίας, αποκτάται απευθείας από ελιές Arróniz, που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης, χωρίς να φτάσουν στην πλήρη ωριμότητα, για να διατηρηθούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις ανέπαφα. Το λάδι εξάγεται με μηχανικές μεθόδους και ψυχρή άλεση. Ακατέργαστο και υπόκειται σε προσεκτική φυσική διαδικασία εκχύλισης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνει μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθολογιών προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Μικροοργανισμοί είναι ζωντανά ποτά, γλυκά και υγιεινά. Φτιάχνονται με την καλλιέργεια προβιοτικών, προσφέροντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με λίγες θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από το 2% ζάχαρης, με χαρακτηριστικά γιαουρτιού και με αναζωογονητικό ισοτονικό, χωρίς διατροφικά προβλήματα που προέρχονται από γαλακτικό οξύ ή ζάχαρη και γλυκαντικά που προστίθενται συνήθως. Έχουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, που καταναλώνονται από τις προβιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, λόγω της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, περιέχουν Lactococcus, Lactobacillus και Bifidobacteria.
Συμπαγείς λωρίδες, ολόκληρες ή κομμένες χωρίς εξωτερικές φλέβες ή γραμμές αίματος. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολική παραλλαγή χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Στερεά και ζουμερή υφή και συνέπεια.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου αλμπακόρ και του πλούσιου σε ωμέγα-3 ελαίου του με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Είναι ένα μανιτάρι που προέρχεται απευθείας από τη φύση, αξιοσημείωτο για τα αρώματα και τις γεύσεις του, που προστίθεται απευθείας στα τρόφιμα. Ο τρούφος είναι ένα υπόγειο μανιτάρι που αναπτύσσεται κοντά στις ρίζες ορισμένων δέντρων που ονομάζονται είδη τρούφου, όπως: η βελανιδιά ή η δρυς. Βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια σε βάθος περίπου 20 εκ. Υπάρχουν έως και τριάντα βρώσιμες ποικιλίες τρούφου, όχι όλες με μαγειρική αξία. Μία από τις πιο σημαντικές είναι ο χειμερινός τρούφος Tuber Melanosporum, ο οποίος έχει τραχιά υφή, στρογγυλό σχήμα και συνήθως δεν ζυγίζει περισσότερο από 200 γραμμάρια. Το εξωτερικό του χρώμα κυμαίνεται από καφέ έως μαύρο ανάλογα με το βαθμό ωρίμανσης και στο εσωτερικό του είναι μαύρο με λεπτές λευκοκίτρινες ρίζες (γλέβα) Tuber aestivum (καλοκαιρινός τρούφος), Tuber uncinatum (φθινοπωρινός τρούφος), Tuber melanosporum (χειμερινός τρούφος) και Tuber
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες κατηγορίας Superiore, παράγεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης, για να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της ελιάς
Μικροοργανισμοί είναι ζωντανά ποτά, γλυκά και υγιεινά. Παρασκευάζονται με την καλλιέργεια προβιοτικών, προσφέροντας ένα δροσιστικό ποτό, ελαφρώς ανθρακούχο, με χαμηλές θερμίδες και ζάχαρη. Κάθε ποτό περιέχει λιγότερο από το 2% ζάχαρης, με χαρακτηριστικά γιαουρτιού σε συνδυασμό με bifidus και ένα ισοτονικό δροσιστικό, χωρίς διατροφικά προβλήματα που προέρχονται από γαλακτικό οξύ ή ζάχαρη και γλυκαντικά που προστίθενται συνήθως. Διαθέτουμε διάφορες γεύσεις, όπως λεμόνι - τζίντζερ, ιβίσκος και μπορούμε να ετοιμάσουμε άλλες γεύσεις που ζητούν οι πελάτες, όπως καρύδα, μάνγκο,... Αυτά τα προβιοτικά ποτά παρασκευάζονται με ζάχαρη από κάνναβη και χουρμάδες που τοποθετούνται σε σιρόπι νερού, το οποίο καταναλώνουν οι καλλιέργειες προβιοτικών. Η γεύση προέρχεται από τον συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού. Ελαφρώς ανθρακούχο (το αέριο που παράγεται φυσικά κατά την παραγωγή, ως αποτέλεσμα της ζύμωσης). Ζωντανά ποτά, μη παστεριωμένα, Lactococcus, Lactobacillus και
Pikillo σάλτσα ελαιόλαδος εξαιρετικής ποιότητας και συστατικών από διάφορα φυτά, όπως πιπεριά και βολβός, συσκευασμένη μέσω φυσικών διαδικασιών, προσφέρει την υφή του πατέ και την πολύ ευχάριστη μυρωδιά και γεύση του μαύρου βολβού, κάνοντάς την πολύ νόστιμη για άμεση κατανάλωση σε φέτες ψωμιού ή σε πιάτα με σπαγγέτι, πιάτα με κόκκινο κρέας,...
Η μαρμελάδα από πιπεριές του πικιλλό παρασκευάζεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ζάχαρη, καθώς και με συστατικά από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευασμένα μέσω φυσικών διαδικασιών, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πολύ λεπτής μαρμελάδας και ευχάριστο άρωμα και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπεριά του πικιλλό, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση πάνω σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα με κρέας πάπιας και άλλων πουλερικών, τυριά, ...
El condimento de vinagre de sidra está elaborado con vinagre de sidra e ingredientes procedentes de plantas, como la trufa, envasado por procesos físicos. Es un producto exclusivo, muy aromático con el inigualable sabor de trufa negra que lo hace perfecto y cautiva el paladar más exigente
Con una textura perfecta y un olor y sabor a trufa negra muy agradable, lo que la hace muy apetecible para aderezar cualquier tipo de plato, especialmente ensaladas, verduras crudas y verduras cocidas, huevos, carnes marinadas y caza ligera, carpaccio, carnes, espaguetis, patés, quesos, postres,
Η σάλτσα από πιπέρι piquillo με τρούφα είναι φτιαγμένη με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και συστατικά που προέρχονται από διάφορα φυτά, όπως πιπεριές και τρούφες, συσκευασμένη με φυσικές διαδικασίες, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
Με υφή πατέ και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση από μαύρη τρούφα και πιπέρι piquillo, την καθιστά πολύ ελκυστική για άμεση κατανάλωση πάνω σε φέτες ψωμιού ή προστιθέμενη σε πιάτα ζυμαρικών, πιάτα με κόκκινα κρέατα, ...
Λομός συμπαγής, ολόκληρος ή κομμένος χωρίς εξωτερικές φλέβες ή αίμα. Λευκό κρέας, χωρίς υπερβολικές παραλλαγές χρώματος μέσα στη συσκευασία. Χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση. Υφή και συνέπεια σφιχτές και ζουμερές.
Συνδυάζει τις ποιότητες του τόνου και του ελαίου omega 3 με αυτές του ελαιολάδου, το οποίο περιέχει πολυφαινόλες ελιάς και υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης και συγκέντρωσης για να διασφαλιστεί η σταθερότητα, τα χαρακτηριστικά και η μικροβιολογία του προϊόντος.
Πρόκειται για ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από ένα συμβατικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδό μας έχει παραχθεί απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση προκειμένου να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες.
Από ανώτερη κατηγορία, προέρχεται απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη ωρίμανση, ώστε να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Χωρίς φιλτράρισμα και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση.
Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων.
Είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πλούσιο σε πολυφαινόλες, που παρέχει 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες σε σύγκριση με το συμβατικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Το λάδι μας έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής έκθλιψης, χωρίς φιλτράρισμα και με προσεκτική φυσική καθίζηση για να μην αλλοιωθούν οι πολυφαινόλες κατηγορίας Superiore, έχει παραχθεί απευθείας από τις ελιές ποικιλίας Arróniz που συλλέγονται τη σωστή στιγμή ωρίμανσης τους, χωρίς να φτάσουν στην μέγιστη κατάσταση ωρίμανσης τους, για να διατηρηθούν ανέπαφα όλα τα αρώματα και οι γεύσεις, και μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής άλεσης. Μη φιλτραρισμένο και μέσω προσεκτικής διαδικασίας φυσικής καθίζησης. Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση. Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών παθήσεων προστατεύοντας τα λιπίδια στο αίμα από το οξειδωτικό στρες. Πολυφαινόλες της ελιάς
Αυτό είναι ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με πολυφαινόλες, παρέχοντας 10 φορές περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες από το συμβατικό ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Το λάδι μας αποκτάται απευθείας από ελιές μέσω μηχανικών διαδικασιών και ψυχρής εξαγωγής, μη φιλτραρισμένο και με προσεκτική φυσική εκχύλιση για να διατηρηθούν οι πολυφαινόλες.
Από ανώτερη ποιότητα, παράγεται από ελιές ποικιλίας Arróniz, που συλλέγονται στην ακριβή φάση ωρίμανσης, χωρίς να φτάσουν στην πλήρη ωριμότητα, για να διατηρηθούν όλα τα αρώματα και οι γεύσεις ανέπαφα, χρησιμοποιώντας μηχανικές μεθόδους και ψυχρή άλεση. Μη φιλτραρισμένο, και με προσεκτική φυσική διαδικασία εκχύλισης.
Χάρη στην ποικιλία Arróniz, επιτυγχάνεται μια εξαιρετική γεύση.
Οι πολυφαινόλες της ελιάς, όπως η υδροξυτυροσόλη και η ελαιοευρωπαΐνη, συμβάλλουν στη μείωση της συχνότητας εμφάνισης διαφόρων εκφυλιστικών ασθενειών προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Πολυφαινόλες ελιάς: Υδροξυτυροσόλη 159 mg/kg, Ελαιοευρωπαΐνη 94.1 mg/kg, Τυροσόλη 81.9 mg/kg, Ελαιοκανθάλη 141 mg/kg.
Καταναλώστε ωμό (μόνο του ή προστιθέμενο σε κρύα πιάτα).